Individuele coaching en training

Werk aan je balans en je herstelvermogen

Tijdens individuele coaching gaan we aan de slag gaan met jouw balans en herstelvermogen. De focus ligt op het snijvlak van je mentale en fysieke vitaliteit. We kiezen een aanpak die bij jou past. Dit zal bestaan uit een of een combinatie van de volgende technieken.

Mentale training
Ontdek je energiebronnen en veerkracht zodat je hierop een beroep kunt doen als er van alles om je heen gebeurt. En krijg inzicht in de oorzaken van jouw stress. Gedachten zijn van invloed op hoe jij je voelt. Samen nemen we je gedachten en overtuigingen onder de loep en leer hoe je hiermee kunt omgaan.

Mindfulness
Hoe vaak gebeurt het niet dat we onmiddellijk op een appje reageren terwijl we eigenlijk met iets anders bezig zijn? Onze geest is geneigd om achter alle prikkels aan te hollen. Mindfulness leert je hoe je je volle aandacht kunt schenken aan de werkzaamheden waar je mee bezig bent of aan de persoon met wie je een gesprek voert. Zie het als mentale fitness. Geduldig en met frisse blik. In het hier en nu. Ik kan je hierop individueel coachen, of klik hier voor informatie over de geplande groepstrainingen.

Ademhalingsoefeningen
Je hartslag en ademhaling vertellen veel over de spanning in je lijf. Stress verstoort je ademhaling. Veel mensen merken dat niet meer omdat zij eraan gewend zijn. Met de Energy Control Methode meten we jouw hartslag, ademhaling en hartritmevariatie. Je krijgt inzicht in jouw energieniveau. We brengen in kaart hoe jij je balans kunt verbeteren en wat hiervoor nodig is. We bepalen samen een programma. Met ademhalingsoefeningen leer je je lichaam in balans te brengen en vergroot je je veerkracht. En heb jij affiniteit met bewegen, dan help ik jou met mijn achtergrond als Bewegingswetenschapper bij een gericht trainingsprogramma.

Meer weten?
Je kunt mij bellen of een mail sturen.
Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op locatie in Utrecht! Ik vertel jou dan meer over de opzet van dit traject en de methoden die ik gebruik.

Hoe eerder je begint, hoe groter het effect nu en op latere leeftijd!
 
Training Energiebalans
Meer informatie

Individuele coaching en training

Werk aan je balans en je herstelvermogen

Tijdens individuele coaching gaan we aan de slag gaan met jouw balans en herstelvermogen. De focus ligt op het snijvlak van je mentale en fysieke vitaliteit. We kiezen een aanpak die bij jou past. Dit zal bestaan uit een of een combinatie van de volgende technieken.

Energy Control Methode
Je hartslag en ademhaling vertellen veel over de spanning in je lijf. Met de Energy Control Methode meten we jouw hartslag, ademhaling en hartritmevariatie. Je krijgt inzicht in jouw energieniveau. Met deze gegevens (0-meting) bepalen we doelgericht hoe jij je balans kunt verbeteren en wat hiervoor nodig is. We bepalen samen een programma. En heb jij affiniteit met bewegen, dan help ik jou met mijn achtergrond als Bewegingswetenschapper bij een gericht trainingsprogramma.

Mentale training
Gedachten zijn van invloed op hoe jij je voelt. Neem je gedachten en overtuigingen onder de loep en leer hoe je hierop invloed kunt uitoefenen. Krijg inzicht in de oorzaken van jouw stress. En wie of wat inspireert jou?
Ontdek je energiebronnen en veerkracht zodat je hierop een beroep kunt doen als er van alles om je heen gebeurt.

Ademhalingsoefeningen
Stress verstoort je ademhaling. Veel mensen merken dat niet meer omdat zij eraan gewend zijn. Met ademhalingsoefeningen leer je je lichaam in balans te brengen en vergroot je je veerkracht.

Mindfulness
Hoe vaak gebeurt het niet dat we onmiddellijk op een appje reageren terwijl we eigenlijk met iets anders bezig zijn? Onze geest is geneigd om achter alle prikkels aan te hollen. Mindfulness leert je hoe je je volle aandacht kunt schenken aan de werkzaamheden waar je mee bezig bent of aan de persoon met wie je een gesprek voert. Zie het als mentale fitness. Geduldig en met frisse blik. In het hier en nu.

Meer weten?
Bel mij even of stuur een mail. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking op locatie in Utrecht! Ik vertel jou dan meer over de opzet van dit traject en de methoden die ik gebruik.

Hoe eerder je begint, hoe groter het effect nu en op latere leeftijd!
 
Training Energiebalans in de praktijk

Ervaar jij stress in je leven en wil je daar verandering in aanbrengen? Wat betekent het voor jouw gezondheid als je nog 5-10 jaar zo doorgaat? Wil je leren je bewust te ontspannen?
In een programma van 3 avonden krijg je inzicht in het ontstaan van stress en hoe je je spanning herkent. Je gaat aan de slag met jouw energiebalans. Je maakt kennis met aandachtoefeningen uit mindfulness en hartritmevariatie. Ook gaan we in op de do’s en don’ts voor het behoud van een fit brein en gezond kunnen slapen.

1, 8 en 15 oktober 2019
Locatie: Volksuniversiteit Utrecht

Meer informatie